1. Acasă
  2. /
  3. Docs
  4. /
  5. Tutoriale Produse
  6. /
  7. Tipuri de produse
  8. /
  9. Adăugarea unui atribut pe...

Adăugarea unui atribut pentru produse în magazinul online

În acest articol vă prezentăm cum să adăugați un atribut pentru produse în magazinul online.

Acest articol este dedicat persoanelor care sunt interesate în a învăța modul de funcționare al panoului de control, administrarea produselor în magazinul online, numit ‘Woocommerce’, așa cum puteți vedea și în panoul de control, deasupra meniului ‘Produse’

În cazul în care nu veți regăsi instrucțiunile din acest tutorial în panoul dumneavoastră de control, vă rugăm să ne contactați pentru asistență.

Acest mic tutorial este un demo, numele magazinului, imaginile, secțiunile și textele diferă, dar nu sunt relevante. Restul rămâne la fel, contează să învățați modalitatea.

Pentru a adăuga un atribut, mergeți în panoul de control la secțiunea „Produse” > „Atribute”.

Aici puteți modifica un atribut deja existent sau adăuga unul nou.

Editarea atributelor existente

În partea dreaptă a ecranului puteți vedea atributele existente. Pentru a edita un atribut dați click dedesubtul titlului său pe „editează”. Iar dacă doriți să editați termenii atributului dați click pe „configurează termenii”.

Atribut nou

Pentru a adăuga un atribut nou aveți în partea stângă a ecranului secțiunea „atribut nou” unde îl puteți configura.

Este important de reținut că dacă veți crea un atribut direct în pagina produsului în secțiunea „atribute”, acesta va fi creat doar pentru produsul respectiv și nu îl veți putea utiliza pentru altele. De asemenea, el nu va putea fi utilizat pentru filtrarea produselor după atribute pe pagina de magazin.

Sperăm că acest tutorial v-a fost de folos. Dacă aveți alte nelămuriri, nu ezitați să ne contactați pentru asistență.