1. Acasă
  2. /
  3. Docs
  4. /
  5. Tutoriale Produse
  6. /
  7. Import Produse
  8. /
  9. Cum actualizez un produs ...

Cum actualizez un produs existent cu ajutorul unui fișier CSV

Acest tutorial este dedicat celor care au un magazin online WooCommerce și doresc să importe singuri produsele dintr-un fișier CSV. Citiți mai departe pentru a afla cum să actualizați un produs existent.

Pentru informații despre cum să importați un produs nou în magazinul online WooCommerce puteți consulta articolul nostru: Cum pot importa produse CSV în magazinul online.

Proprietarii de magazine pot utiliza instrumentul CSV Importer pentru a actualiza produsele existente cu informații noi, de exemplu, adăugarea unei mărci, schimbarea unei clase de impozitare, actualizarea în masă pentru o vânzare specială sau un eveniment, etc.

Pași de urmat

  1. Creați un fișier CSV folosind ID-urile și/sau SKU-urile produselor pe care doriți să le actualizați. Importatorul folosește ID-ul și/sau SKU-ul pentru a se potrivi automat și a actualiza automat orice informație pe care o introduceți pe fiecare linie.

2. Mergeți la secțiunea de Produse.

3. Dați clic pe butonul Importă din partea de sus. Se afișează ecranul „Importă produse dintr-un fișier CSV”.

4. Selectați Choose File și alegeți CSV-ul pe care doriți să îl utilizați.

5. Bifați caseta de selectare pentru actualizează produsele existente.

6. Dați clic pe butonul Continuă.

7. Apoi ecranul Mapare coloană se afișează, iar WooCommerce încearcă automat să potrivească sau să “mapeze” nume coloană din CSV-ul dvs. în mapează la câmp.

8. Utilizați meniurile derulante din partea dreaptă pentru a ajusta câmpurile sau pentru a indica ‘Nu importați.

9. Orice coloană nerecunoscută nu va fi importată în mod implicit.9. Orice coloană nerecunoscută nu va fi importată în mod implicit.

10. Dați clic pe butonul Rulează importatorul.

11. Așteptați până când importarea este terminat. Nu reîncărcați pagina și nu atingeți browserul în timp ce este în desfășurare.

Sperăm că acest tutorial v-a fost de folos. Dacă aveți alte nelămuriri, nu ezitați să ne contactați pentru asistență.