1. Acasă
  2. /
  3. Docs
  4. /
  5. Tutoriale Produse
  6. /
  7. Tipuri de produse
  8. /
  9. Adăugarea produselor grup...

Adăugarea produselor grupate în magazinul online

În acest articol vă prezentăm cum să configurați produsele grupate în magazinul online. Acest pas trebuie urmat după ce ați adăugat un produs. Pentru mai multe detalii consultați articolul: Adăugarea generală de produse în Woocommerce.

Acest articol este dedicat persoanelor care sunt interesate în a învăța modul de funcționare al panoului de control, administrarea produselor în magazinul online, numit ‘Woocommerce’, așa cum puteți vedea și în panoul de control, deasupra meniului ‘Produse’

În cazul în care nu veți regăsi instrucțiunile din acest tutorial în panoul dumneavoastră de control, vă rugăm să ne contactați pentru asistență.

Acest mic tutorial este un demo, numele magazinului, imaginile, secțiunile și textele diferă, dar nu sunt relevante. Restul rămâne la fel, contează să învățați modalitatea.

În acest tutorial vă vom prezenta:
Unde găsiți produsele grupate
Cum se realizează un pachet
Cum adăugați produse simple în pachet
Cum publicați un produs

Puteți da click pe oricare dintre aceste titluri pentru a sări direct la acea secțiune.

1. Unde găsiți produsele grupate

După ce ați ales un titlu și ați realizat o descriere, acum a sosit vremea să configurați produsele grupate.
Dacă veți derula cu ajutorul mouse-ului, veți ajunge într-un punct în care va trebui să alegeți ce tip de produs doriți să creați. Aici veți selecta ‘produse grupate‘.

Categoria de ”Produse grupate” face exact ceea ce spune și numele, mai exact permite crearea unui set de produse care pot fi cumpărate împreună sub forma unui pachet.

Procesul de realizare al acestui pachet este aproape similar ca și în cazul produselor simple, excepție facând câteva câmpuri care dispar. De exemplu, dacă veți vrea să profitați de opțiunea produselor grupate, atunci primul lucru pe care îl veți observa este că prețul și încă vreo câteva secțiuni dispar.

2. Cum se realizează un pachet

Principalul lucru pe care trebuie să-l faceți este să selectați ”Produse grupate” din panoul de control pentru date produs (așa cum este menționat în pasul anterior).

Pentru a crea un pachet există două variante. Prima impune crearea produselor simple, iar apoi crearea produsului grupat, iar cea de-a doua presupune să creați mai înâi produsul grupat, iar ulterior să-i atribuiți produse acestuia. Indiferent de variantă, rezultatul va fi același.

Pentru a adăuga produse simple vă rugăm consultați articolul: Adăugarea unui produs simplu în magazinul online

3. Cum adăugați produse simple în pachet

Pentru a lega produse în pachetul creat în pasul anterior, va trebui să faceți click pe tab-ul ”Produse legate” și să căutați denumirea produselor pe care vreți să le adăugați în chenarul din partea dreaptă a panoului.

4. Cum publicați un produs

Odată ce ați terminat configurarea puteți pulica produsul, dând click pe Publică, situat în panoul din dreapta ecranului, secțiunea ‘Publică‘.


Pentru a continua adăugarea de produse, puteți consulta și celelalte tutoriale disponibile.
Sperăm că acest tutorial v-a fost de folos. Dacă aveți alte nelămuriri, nu ezitați să ne contactați pentru asistență.

Tot blocat? Contactați

Cum vă putem ajuta?