1. Acasă
  2. /
  3. Docs
  4. /
  5. Tutoriale Produse
  6. /
  7. Alte Tutoriale pentru Pro...
  8. /
  9. Cum creez un ghid de mări...

Cum creez un ghid de mărimi în magazinul online

Acest tutorial este dedicat celor care dețin un magazin online WooCommerce realizat cu tema Woodmart. Există mai multe moduri în care să creați un ghid de mărimi în magazinul dumneavoastră, în funcție de tema în care este realizat.

Atenție! Noi vă vom specifica mereu care este tema site-ului dumneavoastră. Însă, în cazul în care nu veți regăsi instrucțiunile din acest tutorial în panoul dumneavoastră de control, vă rugăm să ne contactați pentru asistență.

Acest mic tutorial este un demo, numele magazinului, imaginile, secțiunile și textele diferă, dar nu sunt relevante. Restul rămâne la fel, contează să învățați modalitatea.

Dacă doriți să afișați un ghid de mărimi pe site-ul dumneavoastră, ne puteți specifica acest lucru și noi vom activa opțiunea. Apoi, urmați pașii de mai jos pentru a crea diferite tabele în funcție de specificul produselor.

Adăugarea unui nou tabel

După logarea în panoul de control, în meniul din stânga accesați secțiunea Produse > Size guides.

Apoi dați click pe „adaugă articol nou” pentru a crea un nou tabel.

Fiecare produs are opțiunea de a alege ghidul de mărimi dintre toate cele existente. În plus, există opțiunea de a ascunde tabelul și de a lăsa zona de conținut deschisă pentru a adăuga conținut personalizat în fereastra pop-up pentru fiecare produs.

Configurarea tabelului

În prima parte a configuratorului veți seta titlul și descrierea ghidului de mărimi. Îl puteți denumi în funcție de produsul pentru care descrie mărimile.

Apoi, aveți configuratorul de mărimi, unde puteți crea câte coloane și rânduri aveți nevoie, denumi fiecare secțiune și atribui valorile necesare.

Mai departe, în partea dreaptă veți putea selecta categoriile de produse în care să fie afișat respectivul tabel de mărimi.

Sperăm că acest tutorial v-a fost de folos. Dacă aveți alte nelămuriri, nu ezitați să ne contactați pentru asistență.