1. Acasă
  2. /
  3. Docs
  4. /
  5. Tutoriale Produse
  6. /
  7. Produse Simple
  8. /
  9. Adăugarea unui produs sim...

Adăugarea unui produs simplu în magazinul online

În acest articol vă prezentăm cum să configurați un produs simplu în magazinul online. Acest pas trebuie urmat după ce ați adăugat un produs. Pentru mai multe detalii consultați articolul: Adăugarea generală de produse în Woocommerce.

Acest articol este dedicat persoanelor care sunt interesate în a învăța modul de funcționare al panoului de control, administrarea produselor în magazinul online, numit ‘Woocommerce’, așa cum puteți vedea și în panoul de control, deasupra meniului ‘Produse’

În cazul în care nu veți regăsi instrucțiunile din acest tutorial în panoul dumneavoastră de control, vă rugăm să ne contactați pentru asistență.

Acest mic tutorial este un demo, numele magazinului, imaginile, secțiunile și textele diferă, dar nu sunt relevante. Restul rămâne la fel, contează să învățați modalitatea.

În acest tutorial vă vom prezenta:
Unde găsiți produsele simple
Cum setați prețul unui produs
Cum țineți evidența stocului produsului
Cum setați dimensiunile coletului
Cum publicați un produs

Puteți da click pe oricare dintre aceste titluri pentru a sări direct la acea secțiune.

1. Unde găsiți produsele simple

După ce ați ales un titlu și ați realizat o descriere, acum a sosit vremea să configurați produsul simplu.
Dacă veți derula cu ajutorul mouse-ului, veți ajunge într-un punct în care va trebui să alegeți ce tip de produs doriți să creați. Aici veți selecta ‘produs simplu‘.

2. Cum setați prețul unui produs

Primul din lista panoului cu ‘Date produs‘ este ‘Generale‘. Odată ce ați dat click pe acesta, în partea din dreapta veți putea selecta prețul produsului. De asemenea, apasând pe ‘Programează‘ se poate realiza o reducere a produsului care să fie valabilă doar pe perioada unui anumit interval orar.

3. Cum țineți evidența stocului produsului

Trecând mai departe, vom selecta următorul nivel de caracteristici ale produsului, mai exact ‘Inventar‘ de unde se poate ține evidența stocului produsului. Acesta se poate manevra în funcție de cantitatea pe care dvs. o aveți la dispoziție. Prescurtarea ‘SKU‘ vine de la ‘Stock-keeping unit‘ și este utilizat pentru a acorda produsului un cod de identificare unic.

Dacă vom selecta căsuța din dreptul frazei ‘Activează gestionarea stocului la nivel de produs’ ni se va permite să adăugăm și cantitatea pe care o avem din produsul respectiv. Tot din acest tabel putem selecta dacă produsul este în stoc sau daca nu mai este disponibil.

4. Cum setați dimensiunile coletului

Mergând mai jos in tab-ul ‘Livrare‘ vom putea introduce greutatea pe care o va avea pachetul, înalțimea, lățimea și clasa de livrare a acestuia.

Odată ce au fost urmate indicațiile de mai sus, acum produsul dvs. este gata de publicare. Lucrurile prezentate mai sus sunt pentru produsele simple, adică cele care reprezintă bunuri tangibile.

5. Cum publicați un produs

Odată ce ați terminat configurarea puteți pulica produsul, dând click pe Publică, situat în panoul din dreapta ecranului, secțiunea ‘Publică‘.

Pentru a continua adăugarea de produse, puteți consulta și celelalte tutoriale disponibile.
Sperăm că acest tutorial v-a fost de folos. Dacă aveți alte nelămuriri, nu ezitați să ne contactați pentru asistență.

Cum vă putem ajuta?