1. Acasă
  2. /
  3. Docs
  4. /
  5. Tutoriale Produse
  6. /
  7. Tipuri de produse
  8. /
  9. Adăugarea produselor exte...

Adăugarea produselor externe sau afiliate

În acest articol vă prezentăm cum să configurați produsele externe sau afiliate în magazinul online. Acest pas trebuie urmat după ce ați adăugat un produs. Pentru mai multe detalii consultați articolul: Adăugarea generală de produse în Woocommerce.

Acest articol este dedicat persoanelor care sunt interesate în a învăța modul de funcționare al panoului de control, administrarea produselor în magazinul online, numit ‘Woocommerce’, așa cum puteți vedea și în panoul de control, deasupra meniului ‘Produse’

În cazul în care nu veți regăsi instrucțiunile din acest tutorial în panoul dumneavoastră de control, vă rugăm să ne contactați pentru asistență.

Acest mic tutorial este un demo, numele magazinului, imaginile, secțiunile și textele diferă, dar nu sunt relevante. Restul rămâne la fel, contează să învățați modalitatea.

În acest tutorial vă vom prezenta:
Unde găsiți produsele externe sau afiliate
Cum creați un produs extern sau afiliat

Puteți da click pe oricare dintre aceste titluri pentru a sări direct la acea secțiune.

1. Unde găsiți produsele externe sau afiliate

Pentru a beneficia de acest tip de produs, va trebui să dați click pe ”Produse -> Adaugă nou”, iar după ce v-ați ales numele și ați scris descrierea produsului, o să trebuiască să vă folosiți de scroll-ul de la mouse pentru a ajunge la panoul denumit ”Date produs”, iar apoi veți selecta ”Produse externe/afiliate”.

2. Cum creați un produs extern sau afiliat

Varianta aceasta este utilă atunci când avem o colaborare sau pur și simplu vrem să listăm un produs în magazinul nostru, dar pentru a putea fi cumpărat, utilizatorul va fi redirecționat către alt site.

Ca să reușiți să puneți această opțiune în funcțiune, o să fie necesar să introduceți un URL (link-ul paginii cu produsul afiliat).

Odată ce ați terminat configurarea puteți pulica produsul, dând click pe Publică, situat în panoul din dreapta ecranului, secțiunea ‘Publică‘.

Pentru a continua adăugarea de produse, puteți consulta și celelalte tutoriale disponibile.
Sperăm că acest tutorial v-a fost de folos. Dacă aveți alte nelămuriri, nu ezitați să ne contactați pentru asistență.

Tot blocat? Contactați

Cum vă putem ajuta?