1. Acasă
  2. /
  3. Docs
  4. /
  5. Tutoriale Produse
  6. /
  7. Tipuri de produse
  8. /
  9. Adăugarea produselor virt...

Adăugarea produselor virtuale

În acest articol vă prezentăm cum să configurați produsele virtuale în magazinul online. Acest pas trebuie urmat după ce ați adăugat un produs. Pentru mai multe detalii consultați articolul: Adăugarea generală de produse în Woocommerce.

Acest articol este dedicat persoanelor care sunt interesate în a învăța modul de funcționare al panoului de control, administrarea produselor în magazinul online, numit ‘Woocommerce’, așa cum puteți vedea și în panoul de control, deasupra meniului ‘Produse’

În cazul în care nu veți regăsi instrucțiunile din acest tutorial în panoul dumneavoastră de control, vă rugăm să ne contactați pentru asistență.

Acest mic tutorial este un demo, numele magazinului, imaginile, secțiunile și textele diferă, dar nu sunt relevante. Restul rămâne la fel, contează să învățați modalitatea.

În acest tutorial vă vom prezenta:
Unde găsiți produsele virtuale
Cum creați un produs virtual

Puteți da click pe oricare dintre aceste titluri pentru a sări direct la acea secțiune.

1. Unde găsiți produsele virtuale

După crearea produsului prin ”Adaugă nou” in panoul ”Produse”, este necesar să selectați opțiunea ”Produse simple” din meniul existent în panoul de control denumit ”Date produs”.

2. Cum creați un produs virtual

Acest tip de produs derivă din produsele simple și este folosit atunci când vine vorba de a achiziționa lucruri care nu sunt tangibile, ca de exemplu un anume serviciu.

Odată ce ați ales opțiunea produse simple, mai trebuie decât să bifați căsuța aflată în partea dreaptă.

După ce ați terminat configurarea puteți pulica produsul, dând click pe ”Publică”, situat în panoul din dreapta ecranului, secțiunea “Publică”.

Pentru a continua adăugarea de produse, puteți consulta și celelalte tutoriale disponibile.
Sperăm că acest tutorial v-a fost de folos. Dacă aveți alte nelămuriri, nu ezitați să ne contactați pentru asistență.