1. Acasă
  2. /
  3. Docs
  4. /
  5. Tutoriale Produse
  6. /
  7. Tipuri de produse
  8. /
  9. Adăugarea produselor desc...

Adăugarea produselor descărcabile

În acest articol vă prezentăm cum să configurați produsele descărcabile în magazinul online. Acest pas trebuie urmat după ce ați adăugat un produs. Pentru mai multe detalii consultați articolul: Adăugarea generală de produse în Woocommerce.

Acest articol este dedicat persoanelor care sunt interesate în a învăța modul de funcționare al panoului de control, administrarea produselor în magazinul online, numit ‘Woocommerce’, așa cum puteți vedea și în panoul de control, deasupra meniului ‘Produse’

În cazul în care nu veți regăsi instrucțiunile din acest tutorial în panoul dumneavoastră de control, vă rugăm să ne contactați pentru asistență.

Acest mic tutorial este un demo, numele magazinului, imaginile, secțiunile și textele diferă, dar nu sunt relevante. Restul rămâne la fel, contează să învățați modalitatea.

În acest tutorial vă vom prezenta:
Unde găsiți produsele descărcabile
Cum creați un produs descărcabil

Puteți da click pe oricare dintre aceste titluri pentru a sări direct la acea secțiune.

1. Unde găsiți produsele decărcabile

După crearea produsului prin ”Adaugă nou” in panoul ”Produse”, este necesar să selectați opțiunea ”Produse simple” din meniul existent în panoul de control denumit ”Date produs”.

2. Cum creați un produs decărcabil

Produsele descărcabile sunt o altă variație a produselor simple. Acestea implică produsele care necesită preluarea de către client în computerul său personal. Exemplu pentru acest tip de produse fiind e-bookuri, cursuri și alte fișiere diverse.

Se pot crea prin simpla bifare a căsuței ”Poate fi descărcat” care se poate găsi în panoul de control ”Date produs”.

După ce ați terminat configurarea puteți pulica produsul, dând click pe ”Publică”, situat în panoul din dreapta ecranului, secțiunea “Publică

Pentru a continua adăugarea de produse, puteți consulta și celelalte tutoriale disponibile.
Sperăm că acest tutorial v-a fost de folos. Dacă aveți alte nelămuriri, nu ezitați să ne contactați pentru asistență.