1. Acasă
  2. /
  3. Docs
  4. /
  5. Informatii Integrari
  6. /
  7. Integrari Module Facturar...
  8. /
  9. Ce trebuie să știți despr...

Ce trebuie să știți despre integrarea Smartbill în magazinul online WooCommerce

Smartbill este un program de facturare care poate fi integrat direct în magazinul tău online WooCommerce. Acest articol este dedicat celor care au un contract activ cu Smartbill și doresc integrarea acestuia în magazinul lor.

Avantajele Smartbill sunt că puteți seta emiterea automată a unei facturi la o anumită dată direct pe email și puteți exporta în programul de contabilitate Saga. De asemenea, este ușor de gestionat de pe orice dispozitiv.

Cu toate că noi ne vom ocupa de integrarea programului de facturare, contactul cu Smartbill este menținut de dumneavoastră deoarece contractul se face pe firma dvs. Ei vor vrea să comunice direct cu dumneavoastră, pe adresa dvs de email, iar informațiile sensibile nu pot fi oferite decât dvs. Dar fiți fără grijă, vă vom asista mereu și ne vom ocupa de toate detaliile tehnice.

Astfel, este important să cunoașteți câteva detalii despre procesul integrării.

În primul rând, dacă doriți integrarea platformei în magazin, veți avea nevoie de abonamentul Platinum.

Doar acest abonament ne va permite să conectăm Smarbill cu magazinul online WooCommerce.

Apoi, pentru realizarea integrării vom avea nevoie de la dumneavoastră de datele de logare în cont, adică nume utilizator și parolă. Pentru configurarea modulului este important să ne specificați dacă doriți sincronizarea stocurilor între magazin și Smartbill și dacă doriți ca prețurile să includă TVA.

De asemenea, există opțiunea de a face facturarea doar pe persoană fizică sau și pe persoană juridică. Dacă doriț și persoană fizică, noi vom face această setare, iar apoi va posibilă alegerea tipului de client pe pagina de finalizare a comenzii.

În cazul în care în secțiunea comenzi nu apar facturile Smartbill în coloana dedicată, astfel:

intrati in partea de sus a ecranului la „opțiuni ecran” și bifați „Smartbill”.

Pentru orice alte nelămuriri ne puteți contacta pentru asistență.