1. Acasă
  2. /
  3. Docs
  4. /
  5. Informatii Integrari
  6. /
  7. Integrari Module Facturar...
  8. /
  9. Ce trebuie să știți despr...

Ce trebuie să știți despre facturarea locală în magazinul online WooCommerce

Acest articol este dedicat celor care au un magazin WooCommerce online sau doresc să creeze unul.

Dacă nu aveți un program de contabilitate sau facturare deja, puteți folosi facturarea direct din magazinul online, care este gratuită. Veți putea genera direct din contul WordPress factură pentru fiecare comandă înregistrată.

Cu toate că noi ne vom ocupa de integrarea modulului, este necesar să cunoașteți câteva detalii despre configurarea sa, dar și utilizare.

Pentru configurarea facturării locale pe firma dumneavoastră vom avea nevoie de numele înregistrat, codul unic de identificare, registrul de comerț și adresa sediului. De asemenea, pe fiecare factură putem seta un număr cu un prefix personalizat de dumneavoastră.

După finalizarea integrării veți putea gestiona facturarea direct din panoul de control WooCommerce, secțiunea „comenzi”.

Aici regăsiți toate comenzile înregistrate, detaliile lor și statusul în care se află (plată în așteptare, procesare, finalizată).

Pentru a genera un pdf factură puteți da click pe al treilea buton din secțiunea „acțiuni” din cadrul fiecărei comenzi.

Sau puteți selecta mai multe facturi, bifând căsuța din stânga lor, iar apoi în bara de deasupra listei de comenzi să selectați „pdf factură” și apoi „aplică”.

Pentru orice alte nelămuriri ne puteți contacta pentru asistență.

Tot blocat? Contactați

Cum vă putem ajuta?