Setari Teme si Aspect

⌘K
  1. Acasă
  2. /
  3. Docs
  4. /
  5. Setari Teme si Aspect
  6. /
  7. Setari Tema Rehub
  8. /
  9. Setări pentru logo în tem...

Setări pentru logo în tema Rehub

Există mai multe moduri de a seta logo-ul site-ului dumneavoastră, în funcție tema în care site-ul este realizat. În acest tutorial vă vom prezenta setările petru logo în tema Rehub.
Atenție! Noi vă vom specifica mereu care este tema site-ului dumneavoastră.
Însă, în cazul în care nu veți regăsi instrucțiunile din acest tutorial în panoul dumneavoastră de control, vă rugăm să ne contactați pentru asistență.

Acest mic tutorial este un demo, numele magazinului, imaginile, secțiunile și textele diferă, dar nu sunt relevante. Restul rămâne la fel, contează să învățați modalitatea.

În acest tutorial vă vom prezenta:
Cum să ajungeți la setări pentru logo în tema Rehub
Cum să încărcați un logo pentru desktop în tema Rehub
Cum să încărcați un logo pentru mobil în tema Rehub
Ce este un favicon și cum îl puteți seta în tema Rehub

Puteți da click pe oricare dintre aceste titluri pentru a sări direct la acea secțiune.

1. Cum să ajungeți la setări pentru logo în tema Rehub

Pentru a ajunge la setările pentru logo, în primul rând va trebui să vă logați în panoul de control al site-ului. Puteți consulta tutorialul: Logarea în Panoul de Control.

După ce v-ați logat, veți avea în partea stângă a ecranului un meniu pe fundal negru.


Dați scroll în jos până ajungeți la ‘Theme Options’ (sau ‘Setari Tema’ daca apare in romana) și dați click pe el.


În cadrul ‘Theme Options’ veți găsi de asemenea un meniu lateral. Setările pentru logo sunt pe al treilea rând de sus în jos. Dați click pe ‘Setări pentru logo’.

2. Cum să încărcați un logo pentru desktop în tema Rehub

Odată ce ați găsit setările pentru logo, se va deschide o fereastră cu toate opțiunile pe care le aveți.
Pentru a încărca imaginea cu logo-ul, veți observa că aveți o secțiune în partea de sus a ecranului (apare imediat cum dați click pe setări pentru logo).
Ca să încărcați imaginea trebuie să dați click pe ‘Alegeți fișier’, poziționat în partea dreaptă a ecranului.


Astfel, se va deschide fereastra unde trebuie să încărcați imaginea dumneavoastră. Faceți click pe ‘încărcare fișier’. Iar apoi faceți click pe ‘selectează fișierele’.


În acest punct va trebui să încărcați imaginea dumneavoastră din locul unde știți că o aveți salvată în computer.
Recomandăm ca imaginea să nu depășească lățimea de 300 px și înălțimea de 250px. Dimensiunile imaginii pot varia în funcție de orientarea acesteia. Dimensiunile imaginii pot fi modificate cu editoare online, prin redimensionare.
După ce ați încărcat imaginea, veți face click pe ‘inserează în articol’, care se găsește în colțul din dreapta jos al ferestrei.


La sfârșit este important să salvați modificarea făcută. Pentru asta va trebui să dați click pe butonul ‘salvați modificările’, poziționat în colțul din dreapta sus al ferestrei de setări pentru logo.

3. Cum să încărcați un logo pentru mobil în tema Rehub

Pentru logo-ul de pe mobil va trebui să rămâneți la ‘Theme Options’, explicat la primul punct.
De data aceasta, însă, nu vom intra la setări pentru logo, ci mai jos la ‘Mobil și AMP’. Pe acesta îl veți găsi de asemenea în meniul lateral din ‘Theme Options’, pe al 6-lea rând de sus în jos. Dați click pe el.


Aici se va deschide o fereastră similară cu cea de la setări pentru logo și va trebui să repetați pașii de la punctul anterior. Aici se recomandă ca înălțimea maximă a imaginii să fie de 40 px. Dimensiunile imaginii pot fi modificate cu editoare online, prin redimensionare.


La sfârșit nu uitați să salvați modificările. Butonul se găsește de asemenea în colțul din dreapta sus.

4. Ce este un favicon și cum îl puteți seta în tema Rehub

Favicon este prescurtarea de la “favorite icon” (icon preferat), și este o mică pictogramă sau imagine care reprezintă o pagină web sau un site. Aceasta este afișată în bara de adrese a browserului, în lista de căutare sau în filele de browser pentru a oferi o identitate vizuală paginii web respective.


Favicon-ul este de obicei o imagine simplă, de dimensiuni reduse, care poate fi un logo, un simbol sau o versiune stilizată a siglei unui site. Acesta poate ajuta la recunoașterea rapidă a unei pagini web și poate contribui la creșterea brandului online.

Pentru a seta sau modifica faviconul pentru site-ul dumneavoastră, va trebui să consultați din nou meniul negru din stânga ecranului, de data aceasta la ‘Aspect’, în cadrul căruia veți da click pe ‘Personalizează’ (pe al treilea rând).


Mai departe, veți da click în meniul lateral al acestei ferestre pe ‘Identitate site’ (primul rând din lista de opțiuni).


Aici veți da scroll până la sfârșitul conținutului meniului lateral, la secțiunea ‘Icon site’. Și veți da click pe ‘schimbă imaginea’.


Mai departe veți încărca fișierul ca în pașii anteriori. Diferența aici va fi că veți avea în plus pasul de decupare. După ce selectați imaginea, vă va apărea fereastra de decupare. Centrați cât mai bine imaginea, iar apoi dați click pe ‘decupează imaginea’.


După ce ați terminat, va trebui din nou să salvați. Aici, însă, butonul se va numi ‘Publică’, poziționat în colțul din dreapta sus al meniului.


Acestea au fost setările pentru logo. Sperăm că acest tutorial v-a fost de folos. Dacă aveți alte nelămuriri, nu ezitați să ne contactați pentru asistență.

Tot blocat? Contactați

Cum vă putem ajuta?