1. Acasă
 2. /
 3. Docs
 4. /
 5. Alte Tutoriale Panoul de ...
 6. /
 7. Notiuni de baza despre Pa...
 8. /
 9. Logarea în Panoul de Cont...

Logarea în Panoul de Control

În acest articol vă arătăm cum să vă logați în panoul de control al magazinului dumneavoastră. Logarea este primul pas către oricare tutorial pe care îl veți găsi. Odată ce v-ați autentificat în contul Wordpress al magazinului dumneavoastră, puteți continua oricare altă acțiune.

Acest mic tutorial este un demo, numele magazinului, imaginile, secțiunile și textele diferă, dar nu sunt relevante. Restul rămâne la fel, contează să învățați modalitatea.

În acest tutorial vă vom prezenta:
Ce este panoul de control
Cum se face logarea în panoul de control al magazinului
Ce puteți face în panoul de control

Puteți da click pe oricare dintre aceste titluri pentru a sări direct la acea secțiune.

1. Ce este panoul de control

Panoul de control din WordPress este interfața centrală de administrare a unui site web construit cu platforma WordPress. Este locul unde administratorii site-ului pot gestiona și controla majoritatea aspectelor site-ului lor. Acesta oferă acces la diverse instrumente și funcționalități pentru a edita conținutul, a gestiona utilizatorii, a monitoriza statistici și a personaliza aspectul și comportamentul site-ului.

Panoul de control WordPress este proiectat să fie intuitiv și ușor de utilizat, chiar și pentru cei care nu au cunoștințe avansate de programare sau web design. Este punctul central de control pentru administratorii de site-uri WordPress, oferindu-le posibilitatea de a-și gestiona și actualiza site-ul într-un mod eficient.

2. Cum se face logarea în panoul de control al magazinului

În primul rând va trebui să intrați pe linkul furnizat de noi în emailul cu detaliile magazinului dumneavoastră. Acesta va fi de forma https://domeniu.ro/logare . Veți fi direcționat către pagina de logare care va arăta așa:

Aici veți completa „Nume utilizator” și „Parolă” pe care le veți găsi în același email, alături de linkul de logare.

După ce ați completat datele, dați click pe butonul „Autentificare”.

Acum veți fi logat în panoul de control, care va arăta așa:

După un timp veți delogat automat, drept măsură de securitate. De aceea este important să vă logați pe adresa https://domeniu/logare, nu pe https://domeniu/wp-admin.

3. Ce puteți face în panoul de control

Iată câteva dintre principalele secțiuni și funcționalități pe care le găsiți în panoul de control WordPress:

 1. Tabloul de bord (Dashboard): Este prima pagină pe care o vedeți atunci când vă autentificați. Aici găsiți informații generale despre site-ul dumneavoastră, cum ar fi pagini, media, produse etc.
 2. Articole și Pagini: Permite administrarea și crearea de conținut, inclusiv articole (postări de blog) și pagini ale magazinului.
 3. Media: Permite încărcarea și gestionarea fișierelor media (imagini, videoclipuri, documente etc.).
 4. Setări: Permite configurarea generală a site-ului, inclusiv permisiuni, aspect, formatul datelor, permalinks și multe altele.
 5. Aspect (Themes): Permite instalarea, gestionarea și personalizarea temelor (design-ului) site-ului.
 6. Module (Plugins): Permite instalarea, gestionarea și configurarea modulelor suplimentare care adaugă funcționalități suplimentare la site.

Pentru alte tutoriale puteți întreba roboțelul nostru despre orice aveți nevoie să știți sau puteți să căutați direct în articolele pe care le avem disponibile.

Sperăm că acest tutorial v-a fost de folos. Dacă aveți alte nelămuriri, nu ezitați să ne contactați pentru asistență.