1. Acasă
  2. /
  3. Docs
  4. /
  5. Alte Tutoriale Panoul de ...
  6. /
  7. Notiuni de baza despre Pa...
  8. /
  9. Opțiuni de ecran în Panou...

Opțiuni de ecran în Panoul de Control al magazinului online

După logarea în panoul de control, dacă veți dori să faceți anumite modificări ale site-ului cum ar fi adăugarea de produse, categorii, modificarea meniului, veți avea nevoie de anumite intrumente. Acestea ar putea să nu fie imediat vizibile în panou. Dacă o opțiune din tutorialele noastre nu apare, e posibil ca problema să fie că nu este bifată în „opțiuni de ecran”.

Citiți acest tutorial pentru a afla care sunt opțiunile de ecran ale magazinului online WooCommerce și cum le puteți activa.

Acest mic tutorial este un demo, numele magazinului, imaginile, secțiunile și textele diferă, dar nu sunt relevante. Restul rămâne la fel, contează să învățați modalitatea.

Opțiunile de ecran sunt situate în colțul din dreapta sus al ecranului și pot fi găsite în toate secțiunile ale panoului de control.

Pentru ca opțiunile respective să se afișeze, trebuie să le bifați.

Apoi pentru fiecare secțiune în parte veți avea opțiuni diferite, cum ar fi pentru produse, categorii, comenzi, clienți etc. Mai departe vă prezentăm care sunt acestea.

Produse

Pentru adăugarea produselor veți avea nevoie de toate opțiunile de ecran disponibile, deci asigurați-vă că toate sunt bifate: imagine, SKU, stoc, preț, etichete, reprezentativ, dată, listă cu preferințe.

Mai multe despre configurarea unui produs puteți citi în tutorialul nostru: Adăugarea generală de produse în WooCommerce.

Categorii produse

Pentru categoriile de produse este necesar să bifați imagine și descriptor, însă și descriere și contor pot fi utile pentru configurare.

Comenzi

În secțiunea WooCommerce veți găsi panoul de control pentru comenzi. Acolo opțiunile de care cu siguranță veți avea nevoie sunt: comandă, dată, stare, facturare, total și acțiuni. Acestea pot fi văzute și în detaliile complete ale unei comenzi, însă este util să le puteți vizualiza rapid în listă.

Mai mult, puteți selecta mai multe comenzi și alege o acțiune care să se aplice la toate odată. Mai multe despre comenzi puteți găsi în tutorialul nostru: Cum gestionezez o comandă în WooCommerce.

Meniuri

Dacă doriți editarea unui meniu veți avea nevoie de următoarele opțiuni: pagini, articole, legături personalizate, categorii, categorii de produse.

Pentru mai multe informații despre editarea meniului puteți consulta articolul Adăugarea de categorii și subcategorii în meniu.

Sperăm că acest tutorial v-a fost de folos. Dacă aveți alte nelămuriri, nu ezitați să ne contactați pentru asistență.

Tot blocat? Contactați

Cum vă putem ajuta?