Setari Teme si Aspect

⌘K
  1. Acasă
  2. /
  3. Docs
  4. /
  5. Setari Teme si Aspect
  6. /
  7. Setari Tema Divi
  8. /
  9. Cum modificați antetul și...

Cum modificați antetul și meniul în tema Divi

Există mai multe moduri de a edita antetul și meniul site-ului dumneavoastră, în funcție tema în care site-ul este realizat. În acest tutorial vă vom prezenta editarea antetului în tema Divi.

Atenție! Noi vă vom specifica mereu care este tema site-ului dumneavoastră.
Însă, în cazul în care nu veți regăsi instrucțiunile din acest tutorial în panoul dumneavoastră de control, vă rugăm să ne contactați pentru asistență.

Acest mic tutorial este un demo, numele magazinului, imaginile, secțiunile și textele diferă, dar nu sunt relevante. Restul rămâne la fel, contează să învățați modalitatea.

Nu este obligatoriu ca dumneavoastră să faceți aceste personalizări. Dacă doriți anumite modificări, le puteți solicita și noi le vom efectua (atâta timp cât sunt incluse în oferta aleasă sau contra cost). Dacă, însă, vă surâde ideea de a învăța dumneavoastră cum să realizați aceste simple modificări, citiți în continuare.

În acest tutorial vă vom prezenta:
Cum să ajungeți la setări pentru antet și meniu în tema Divi
Cum să modificați culoarea antetului în tema Divi
Cum să modificați textul antetului în tema Divi

Puteți da click pe oricare dintre aceste titluri pentru a sări direct la acea secțiune.

1. Cum să ajungeți la setări pentru antet și meniu în tema Divi

În panoul de control, navigați la secțiunea Divi > Particularizare temă. Apoi dați click pe secțiunea Antet și navigare.

2. Cum să modificați culoarea antetului în tema Divi

Intrați apoi pe oricare dintre cele 3 secțiuni evidențiate în imaginea de mai jos pentru a edita culorile lor.

Bara de meniu principală

Acest editor vă permite să ajustați aspectul și design-ul meniului principal de navigare. Aici puteți modifica dimensiunea, stilul și culoarea barei de navigare de sus a paginii, care conține logo-ul și link-urile principale. Puteți face ajustări simple, cum ar fi înălțimea logo-ului, culoarea de fundal a barei de meniu și culoarea link-urilor.

Bara meniu secundar

Bara de meniu secundară este o versiune mai mică a barei de navigare principale și apare deasupra acesteia. Nu este obligatoriu să o activați, doar dacă doriți să afișați informații suplimentare cum ar fi date de contact.

Această bară de meniu apare vă permite să personalizați aspectul și textul din ea, prin ajustarea culorii de fundal, culorii textului și stilurilor de text.

Navigare fixă

Bara de navigare fixă devine fixată în partea de sus a ecranului pe măsură ce derulați în jos pagina. Se micșorează pentru a oferi mai mult spațiu lizibil pe ecran. Toate aceste aspecte pot fi personalizate din panoul de navigare fix. Acolo puteți ajusta înălțimea meniului dacă considerați că devine prea mic, și puteți regla culorile meniului și ale link-urilor independent de starea nefixată a meniului.

3. Cum să modificați textul antetului în tema Divi

Înapoi în secțiunea Antet & Navigare, dați click pe Elemente de antet.

Elementele antet sunt opțiuni variate care pot apărea în bara de navigare și pot fi activate sau dezactivate. Acestea includ pictograme pentru urmărirea socială, pictograma de căutare, numărul de telefon și adresa de e-mail.

Sperăm că acest tutorial v-a fost de folos. Dacă aveți alte nelămuriri, nu ezitați să ne contactați pentru asistență.