Setari Teme si Aspect

⌘K
  1. Acasă
  2. /
  3. Docs
  4. /
  5. Setari Teme si Aspect
  6. /
  7. Setari Tema Flatsome
  8. /
  9. Setări pentru logo în tem...

Setări pentru logo în tema Flatsome

Există mai multe moduri de a seta logo-ul site-ului dumneavoastră, în funcție tema în care site-ul este realizat. În acest tutorial vă vom prezenta setările pentru culori și fonturi în tema Flatsome.

Atenție! Noi vă vom specifica mereu care este tema site-ului dumneavoastră. Însă, în cazul în care nu veți regăsi instrucțiunile din acest tutorial în panoul dumneavoastră de control, vă rugăm să ne contactați pentru asistență.

Acest mic tutorial este un demo, numele magazinului, imaginile, secțiunile și textele diferă, dar nu sunt relevante. Restul rămâne la fel, contează să învățați modalitatea.

Nu este obligatoriu ca dumneavoastră să faceți aceste personalizări. Dacă doriți modificarea logo-ului, puteți solicita schimbarea lor și noi o vom efectua. Dacă, însă vă surâde ideea de a învăța dumneavoastră cum să realizați aceste simple modificări, citiți în continuare.

În acest tutorial vă vom prezenta:
Cum să ajungeți la setări pentru logo în tema Flatsome
Cum să încărcați logo-ul în tema Flatsome
Ce este un favicon și cum îl puteți seta în tema Flatsome

Puteți da click pe oricare dintre aceste titluri pentru a sări direct la acea secțiune.

1. Cum să ajungeți la setări pentru logo în tema Flatsome

După logarea în panoul de control, în bara de sus veți avea butonul „Flatsome”.

Când mergeți cu mouse-ul pe el, vă va apărea o listă cu toate secțiunile pe care puteți merge. Dați click pe „Theme Options” > „Header” > „Logo & Site Identity”.

2. Cum încărcați logo-ul în tema Flatsome

Aici va trebui să dați scroll în jos până la „Logo image” și să dați click pe „Select image”.

Astfel, se va deschide fereastra unde trebuie să încărcați imaginea dumneavoastră. Faceți click pe ‘încărcare fișier’. Iar apoi faceți click pe ‘selectează fișierele’.

În acest punct va trebui să încărcați imaginea dumneavoastră din locul unde știți că o aveți salvată în computer.
Recomandăm ca imaginea să nu depășească lățimea de 300 px și înălțimea de 250px. Dimensiunile imaginii pot varia în funcție de orientarea acesteia. Dimensiunile imaginii pot fi modificate cu editoare online, prin redimensionare.
După ce ați încărcat imaginea, veți face click pe „Selectează”, care se găsește în colțul din dreapta jos al ferestrei.

3. Ce este un favicon și cum îl puteți seta în tema Flatsome

Favicon este prescurtarea de la “favorite icon” (icon preferat), și este o mică pictogramă sau imagine care reprezintă o pagină web sau un site. Aceasta este afișată în bara de adrese a browserului, în lista de căutare sau în filele de browser pentru a oferi o identitate vizuală paginii web respective.
Favicon-ul este de obicei o imagine simplă, de dimensiuni reduse, care poate fi un logo, un simbol sau o versiune stilizată a siglei unui site. Acesta poate ajuta la recunoașterea rapidă a unei pagini web și poate contribui la creșterea brandului online.

Pentru a-l schimba, veți da scroll mai jos puțin față de secțiunea unde a-ți încărcat mai devreme logo-ul (rămânând la Logo & Site identity), la „Icon Site”. Apoi dați click pe „Selectează imaginea” și repetați pașii de la setare logo.

Diferența aici va fi că veți avea în plus pasul de decupare. După ce selectați imaginea, vă va apărea fereastra de decupare. Centrați cât mai bine imaginea, iar apoi dați click pe „decupează imaginea”.

După ce ați făcut toate modificările necesare dați click pe butonul „Publică”, situat în partea de sus.

Sperăm că acest tutorial v-a fost de folos. Dacă aveți alte nelămuriri, nu ezitați să ne contactați pentru asistență.