Setari Teme si Aspect

⌘K
  1. Acasă
  2. /
  3. Docs
  4. /
  5. Setari Teme si Aspect
  6. /
  7. Setari Tema Flatsome
  8. /
  9. Setări pentru antet în te...

Setări pentru antet în tema Flatsome

Există mai multe moduri de a seta antetul site-ului dumneavoastră, în funcție tema în care site-ul este realizat. În acest tutorial vă vom prezenta setările pentru culori și fonturi în tema Flatsome.

Atenție! Noi vă vom specifica mereu care este tema site-ului dumneavoastră. Însă, în cazul în care nu veți regăsi instrucțiunile din acest tutorial în panoul dumneavoastră de control, vă rugăm să ne contactați pentru asistență.

Acest mic tutorial este un demo, numele magazinului, imaginile, secțiunile și textele diferă, dar nu sunt relevante. Restul rămâne la fel, contează să învățați modalitatea.

Nu este obligatoriu ca dumneavoastră să faceți aceste personalizări. Dacă doriți modificarea antetului, puteți solicita schimbarea lor și noi o vom efectua. Dacă, însă vă surâde ideea de a învăța dumneavoastră cum să realizați aceste simple modificări, citiți în continuare.

În acest tutorial vă vom prezenta:
Cum să ajungeți la setări pentru antet în tema Flatsome
Cum să modificați informațiile din linia de sus a antetului în tema Flatsome
Cum să modificați culorile din antet

Puteți da click pe oricare dintre aceste titluri pentru a sări direct la acea secțiune.

1. Cum să ajungeți la setări pentru antet în tema Flatsome

După logarea în panoul de control, în bara de sus veți avea butonul „Flatsome”.

Când mergeți cu mouse-ul pe el, vă va apărea o listă cu toate secțiunile pe care puteți merge. Dați click pe „Theme Options” > „Header” .

2. Cum să modificați informațiile din linia de sus a antetului în tema Flatsome

Pentru a modifica numărul de telefon, adresa de email și linkurile butoanelor acestora, dați click pe „HTML 1” (pentru text) și apoi pe „Social Icons” (pentru butoane). De asemenea, puteți schimba textul „Transport gratuit la peste 300 lei in toata Romania!” dând click pe „HTML 3”.

3. Cum să modificați culorile din antet

Dacă veți merge cu mouse-ul deasupra primului rând din editorul „header builder”, vă va apărea butonul „Top Bar”, dați click pe el (această secțiune poate fi accesată și din meniul lateral, al treilea rând, după cum ați văzut în imaginea de mai sus).

De aici puteți modifica înălțimea, culoarea textului – prima casetă este culoarea albă, iar a doua neagră – și culoarea fundalului. Culoarea textului trebuie aleasă în funcție de culoare fundalului, dacă aceasta este mai închisă, textul trebuie să fie alb sau invers.

Aceleași instrucțiuni sunt valabile și pentru linia de jos a antetului, în care este meniul în exemplul prezentat.

Sperăm că acest tutorial v-a fost de folos. Dacă aveți alte nelămuriri, nu ezitați să ne contactați pentru asistență.