1. Acasă
  2. /
  3. Docs
  4. /
  5. Notiuni de baza important...
  6. /
  7. Setări de bază ale magazi...
  8. /
  9. Ce sunt punctele finale W...

Ce sunt punctele finale WooCommerce și cum le puteți edita

WooCommerce este un plugin WordPress popular care transformă un site WordPress obișnuit într-un magazin online complet funcțional.

Punctele finale WooCommerce sunt componente suplimentare ale adresei URL a site-ului care, atunci când sunt prezente, identifică într-o singură pagină conținut diferit. De exemplu, când accesați pagina „contul meu” și doriți sa-l editați URL-ul domeniu.ro/contul-meu se va modifica în domeniu.ro/contul-meu/edit-account. Punctul final WooCommerce este aici „edit-account” și permite afișarea unei ferestre diferite în cadrul aceleași pagini.

Astfel, punctele finale WooCommerce permit reducerea cantității de conținut care trebuie instalată, optimizând spațiul și viteza de încărcare.

Setarea punctelor finale

Punctele finale WooCommerce de finalizare se găsesc în panoul de control WooCommerce la SetăriAvansat.

Aici puteți seta în primul rând paginile. Apoi dedesubt, configurați „puncte-finale de finalizare”.

Iar apoi „puncte-finale cont”.

Atenție însă dacă modificați punctele finale, ele trebuie să fie unice.

Adăugarea punctelor finale în meniuri

Punctele finale pot fi utilizate inclusiv în meniuri.

Mergeți la Aspect > Meniuri și selectați meniul pe care doriți să-l editați.

Apoi la „adaugă elemente meniu”, dați scroll până la „legaturi personalizate”. Acolo puteți adăuga obiectivul WooCommerce pe care doriți să-l afișați. De asemenea puneți și un text pe care să fie aplicată legătura. Apoi dați click pe „adaugă în meniu”.

După aceea puteți trage legătura oriunde doriți să o poziționați în meniu. Pentru mai multe detalii despre configurarea meniurilor puteți consulta tutorialul: Adăugarea de categorii și subcategorii în meniu.

Dacă nu puteți vedea în elemente „legături personalizate”, asigurați-vă că sunt bifate la „screen options”. Pentru mai multe detalii despre screen options puteți consulta tutorialul: Opțiuni de ecran în Panoul de Control al magazinului online.

Tot blocat? Contactați

Cum vă putem ajuta?