1. Acasă
 2. /
 3. Docs
 4. /
 5. Notiuni de baza important...
 6. /
 7. Setări de bază ale magazi...
 8. /
 9. Setări generale ale magaz...

Setări generale ale magazinului WooCommerce

Acest articol este dedicat celor care dețin un magazin online WooCommerce. Citiți în continuare pentru a afla cum puteți modifica setările din panoul de control WooCommerce.

Acest mic tutorial este un demo, numele magazinului, imaginile, secțiunile și textele diferă, dar nu sunt relevante. Restul rămâne la fel, contează să învățați modalitatea.

Nu este obligatoriu ca dumneavoastră să faceți aceste personalizări. Dacă doriți anumite modificări, le puteți solicita și noi le vom efectua. Dacă, însă, vă surâde ideea de a învăța dumneavoastră cum să realizați aceste simple modificări, citiți în continuare.

În panoul WooCommerce veți găsi setări pentru produse, impozite, plăți, transport, conturi și e-mail.

Pentru a ajunge la aceste setări accesați WooCommerceSetări.

Adresa magazinului

Aici setați adresa și țara magazinului dvs., unde vă aflați ca vânzător. Determină ratele de impozitare implicite și locațiile clienților.

Opțiuni generale

Locație de vânzare

Alegeți să vindeți în toate țările sau doar în anumite țări. Puteți alege mai multe țări specifice.

Locația (locurile) de expediere

Puteți alege să expediați numai acele țări în care vindeți sau către un subset de țări. Puteți, de asemenea, dezactiva transportul și toate funcționalitățile legate de transport.

Adresa clientului implicită

Alegeți locația în care presupuneți că vizitatorii site-ului se află, înainte de a intra în acesta, pentru a calcula impozitul și transportul.

 • Adresa de bază a magazinului – spune sistemului să presupună că se află în aceeași locație cu magazinul dvs.
 • Nicio adresă – nu oferă nicio locație, deci nu se calculează taxe până când nu furnizați o adresă.
 • Adresa geolocată – verifică locația lor curentă și calculează impozitele în consecință.
 • Geolocarea cu suport de memorie în cache – a paginilor este aceeași ca mai sus, dar geolocalizarea prin Ajax. Este posibil să observați că adresele URL ale site-ului dvs. web li s-au adăugat ? V = xxxxx. Acest lucru este normal pentru a preveni un cache static al prețurilor.

Activați impozitele

Puteți să activați sau dezactivați taxele pentru magazinul dvs. Dezactivarea impozitelor va ascunde pagina cu setările fiscale.

Activați cupoane

Activați sau dezactivați cupoanele din magazin. Acestea pot fi aplicate de pe ecranul comenzii de editare admin (pentru comenzile neplătite), din pagina coșului și din paginile de plată.

 • Activați utilizarea codurilor pentru cupoane – Selectați această opțiune pentru a activa utilizarea cupoanelor din magazin.
 • Calculați reducerile de cupoane secvențial – Modificați logica de calcul a cuponului pentru a aplica cupoane în secvență una peste alta, mai degrabă decât bazându-le pe prețurile inițiale ale produsului.

Opțiuni monedă

Puteți seta moneda implicită a site-ului și modul în care sunt afișate prețurile.

Sperăm că acest tutorial v-a fost de folos. Dacă aveți alte nelămuriri, nu ezitați să ne contactați pentru asistență.