1. Acasă
 2. /
 3. Docs
 4. /
 5. Marketing
 6. /
 7. Facebook
 8. /
 9. Cum sa Permiti Accesul la...

Cum sa Permiti Accesul la Pagina Facebook si Administrare Reclame

Permiterea accesului la pagina ta de Facebook (pagina magazinului online) si permiterea accesului la administrarea reclamelor (Ad manager) este necesara cand doresti ca noi (echipa de marketing magazin online) sa ne ocupam de reclamele tale pentru Facebook, fara sa fie nevoie sa ne oferi parola contului Facebook, asadar mentinand confidentialitatea contului si mesajelor tale personale!

Iata pasii pentru a permite accesul la administrarea paginii tale Facebook si reclamelor:

ACCES PAGINA FACEBOOK

Pentru a adăuga o persoană ca administrator sau editor al unei pagini de Facebook, astfel încât să poată crea și administra reclamele paginii, urmați acești pași:

 1. Accesați Pagina de Facebook:
 1. Navigați la pagina de Facebook pe care doriți să adăugați persoana ca administrator sau editor.
 1. Deschideți Setările Paginii:
 1. În partea de sus a paginii, faceți clic pe Setări sau pe Mai mult și apoi selectați Setări din meniu. Dacă folosiți noua interfață Facebook, ar putea fi nevoie să faceți clic pe Gestionare pagină în colțul din stânga, apoi să selectați Setări.
 1. Selectați Roluri în Pagină:
 1. În meniul din stânga, căutați și faceți clic pe Roluri în pagină. Această secțiune vă permite să gestionați cine are acces la pagina dvs.
 1. Adăugați o Nouă Persoană în Rol:
 1. Sub titlul Atribuie un rol nou, veți vedea un câmp unde puteți introduce numele sau adresa de e-mail a persoanei pe care doriți să o adăugați. Introduceți informațiile pentru persoana respectivă.
 1. Selectați Rolul:
 1. Selectați rolul pe care doriți să îl atribuiți persoanei: Administrator pentru acces complet la gestionarea paginii, inclusiv capacitatea de a adăuga alți administratori; sau Editor pentru a permite persoanei să posteze și să editeze conținut, să trimită mesaje și să creeze reclame, fără a avea acces la adăugarea sau eliminarea de roluri.
 2. Rolurile disponibile pot include și Manager de conținut, Moderator, Anunțator și Analist, fiecare cu niveluri diferite de acces.
 1. Trimiteți Invitația:
 1. După ce ați selectat rolul dorit, faceți clic pe Adaugă sau Trimite invitația. Persoana va trebui să accepte invitația pentru a deveni administrator sau editor al paginii.
 1. Confirmarea:
 1. Persoana adăugată va primi o notificare pe Facebook sau un e-mail prin care este informată că a fost invitată să ocupe un anumit rol pe pagina dvs. Ea trebuie să accepte invitația pentru ca schimbarea să intre în vigoare.

ACCES RECLAME FACEBOOK

Pentru a adăuga un alt cont de Facebook ca administrator de reclame în Facebook Ad Manager, astfel încât să poată administra complet reclamele și contul de reclame al unei pagini, urmați acești pași simpli:

 1. Accesați Setările Contului de Reclame:
 1. Navigați la Facebook Ads Manager.
 2. În colțul din stânga sus, faceți clic pe meniul principal și selectați Setările contului de reclame sub secțiunea Setări.
 1. Accesați Secțiunea Persoane:
 1. În setările contului de reclame, căutați secțiunea Persoane.
 1. Adăugați o Nouă Persoană:
 1. Faceți clic pe butonul Adaugă persoane.
 2. Introduceți adresa de e-mail a persoanei pe care doriți să o adăugați ca administrator. Această persoană trebuie să aibă un cont de Facebook.
 1. Alegeți Nivelul de Acces:
 1. Selectați Administrator de reclame din opțiunile de nivel de acces. Acest lucru îi va permite persoanei să administreze reclamele, să seteze bugete, să vadă performanța reclamelor și să acceseze informații de facturare.
 1. Trimiteți Invitația:
 1. După ce ați selectat nivelul de acces, faceți clic pe Trimite invitația. Persoana invitată va primi o notificare prin e-mail și pe Facebook pentru a accepta invitația.
 1. Confirmarea:
 1. Persoana adăugată trebuie să accepte invitația pentru a putea accesa și administra contul de reclame.