1. Acasă
  2. /
  3. Docs
  4. /
  5. SEO (Motoare de Cautare/I...
  6. /
  7. Motoare de cautare
  8. /
  9. Setarea titlului și a des...

Setarea titlului și a descrierii magazinului online cu ajutorul Rank Math

Rank Math este apreciat pentru ușurința sa de utilizare, făcându-l accesibil chiar și pentru utilizatorii cu timp limitat pentru gestionarea site-urilor WordPress. Integrează instrumente de date esențiale precum Google Analytics și Consola de căutare, împreună cu marcajele schema pentru o înțelegere îmbunătățită a motorului de căutare.

Sistemul său modular permite personalizarea în funcție de nevoile specifice, în timp ce funcționalitățile precum auditul SEO încorporat și aspectele automate ale SEO-ului facilitează eforturile de optimizare.

În comparație cu alte module precum Yoast, Rank Math oferă un set cuprinzător de funcționalități într-un singur pachet ușor, inclusiv funcționalități avansate precum marcajele schemă și analiza datelor fără necesitatea altor module suplimentare.

Noi ne ocupăm de instalarea și activarea acestui modul, așa că dumneavoastră trebuie doar să-l utilizați pentru a seta titlul și descrierea magazinului dvs. online, așa cum vor apărea pe motoarele de căutare.

De asemenea, când configurăm magazinul online setăm titlul și descrierea pentru dumneavoastră, dar dacă ulterior doriți să le modificați, găsiți în acest tutorial pașii necesari.

Unde găsiți setările Rank Math specifice pentru o anumită pagină

În panoul de control, mergeți în meniul lateral la secțiunea „pagini”. Cel mai relevant va fi să setați titlul și descrierea pentru pagina „acasă”. Dar puteți face aceste setări și pentru restul paginilor.

Deci găsiți pagina pe care doriți să o editați și dați clic pe ea. Apoi în colțul din dreapta sus a ecranului dați click pe opțiuni.

Cum setați titlul și descrierea

În lista de opțiuni dați scroll în jos și apoi dați clic pe „Rank Math”. Mai departe dați clic pe „edit snippet”.

În noua fereastră scrieți titlul și descrierea pe care le doriți. Vă recomandăm să respectați numărul de caractere indicat de Rank Math. Când sunteți la numărul optim bara colorată de deasupra casetei va ajunge în dreapta pe verde. Astfel:

De asemenea, vă recomandăm să alegeți un titlu care conține cuvinte cheie despre produsele pe care le vindeți, pe care clienții le-ar putea căuta. În așa fel încât rezultatele motorului de căutare să-i direcționeze către dumneavoastră.

După ce ați făcut modificările dorite, dați click pe „actualizează” în partea de sus a ecranului pentru a salva modificările.

Dacă aveți versiunea mai veche a editorului Wordpress

Dacă nu găsiți în colțul din dreapta opțiunile, înseamnă că aveți versiunea veche a editorului Wordpress. Doar localizarea secțiunii va fi diferită, restul pașilor rămân la fel.

Așadar, după ce ați dat clic pe pagina pe care doriți să o editați, dați scroll în jos până ajungeți la secțiunea Rank Math.

Iar dacă nu apare în pagină, asigurați-vă că este bifat la „screen options” în partea de sus a ecranului.

Sperăm că acest tutorial v-a fost de folos. Dacă aveți alte nelămuriri, nu ezitați să ne contactați pentru asistență.

Tot blocat? Contactați

Cum vă putem ajuta?