1. Acasă
  2. /
  3. Docs
  4. /
  5. SEO (Motoare de Cautare/I...
  6. /
  7. Motoare de cautare
  8. /
  9. Ce este sitemap și cum îl...

Ce este sitemap și cum îl puteți face cu ajutorul Rank Math pentru magazinul online

Un sitemap este o hartă sau o listă structurală a paginilor web disponibile pe un site web. Acesta oferă o imagine de ansamblu a structurii site-ului și poate include informații suplimentare despre fiecare pagină, cum ar fi frecvența actualizării, importanța și relațiile între pagini.

Sitemap-ul ajută motoarele de căutare să indexeze și să înțeleagă mai bine conținutul site-ului, ceea ce poate contribui la o mai bună vizibilitate în rezultatele căutării. De asemenea, poate facilita navigarea pentru utilizatori, ajutându-i să găsească rapid și ușor conținutul dorit.

Wordpress nu are o metodă implicită pentru sitemap, de aceea trebuie folosit un modul special. Modulul Rank Math poate face asta, iar activarea este foarte simplă.

Noi ne ocupăm de adăugarea sitemap-ului magazinului dumneavoastră online. Din acesta se poate seta să apară doar anumite tipuri de articole, precum pagini, produse, articole blog. Fiecare va avea un sitemap diferit, după cum se vede în pagina respectivă.

Acest sitemap se poate adăuga (și este recomadat) în Google Search Console, la secțiunea „sitemaps”. De asemenea, noi ne vom ocupa de adăugarea sa dacă doriți acest lucru.

Tot blocat? Contactați

Cum vă putem ajuta?