1. Acasă
  2. /
  3. Docs
  4. /
  5. Tutoriale Editor Vizual
  6. /
  7. Editor Vizual Elementor
  8. /
  9. Editarea unui meniu în HT...

Editarea unui meniu în HTML Block cu editorul vizual Elementor

Există mai multe moduri de a edita un meniu în magazinului online WooCommerce, în funcție tema în care site-ul este realizat. În acest tutorial vă vom prezenta editarea unui slider în tema Woodmart cu ajutorul editorului vizual Elementor.

Atenție! Noi vă vom specifica mereu care este tema site-ului dumneavoastră. Însă, în cazul în care nu veți regăsi instrucțiunile din acest tutorial în panoul dumneavoastră de control, vă rugăm să ne contactați pentru asistență.

Acest mic tutorial este un demo, numele magazinului, imaginile, secțiunile și textele diferă, dar nu sunt relevante. Restul rămâne la fel, contează să învățați modalitatea.

Nu este obligatoriu ca dumneavoastră să faceți aceste personalizări. Dacă doriți editarea unui meniu, puteți solicita schimbarea și noi o vom efectua. Dacă, însă vă surâde ideea de a învăța dumneavoastră cum să realizați aceste simple modificări, citiți în continuare.

În acest tutorial vă vom prezenta:
Cum să ajungeți la HTML Blocks
Cum editați meniul

Puteți da click pe oricare dintre aceste titluri pentru a sări direct la acea secțiune.

1. Cum să ajungeți la HTML Blocks

În panoul de control aveți în meniul lateral secțiunea „HTML Blocks”. Dați click pe ea.

2. Cum editați meniul

Găsiți meniul pe care doriți să-l editați și dați click dedesubt pe „editează cu elementor”.

Aici țineți cu mouse-ul deasupra unei secțiuni, iar apoi dați click pe creionaș pentru a edita.

În panoul din stânga puteți edita titlul secțiunii – care în acest caz reprezintă categoria – și filele – subcategoriile.

Puteți modifica numele categoriei/subcategoriei și linkul către ea.

Dacă doriți să adăugați o nouă subcategorie la o categorie deja existentă, mergeți pe secțiunea ce conține categoria respectivă și adăugați o nouă filă dând click pe „adaugă element”.

Pentru a adăuga o nouă categorie dați pe colțul din dreapta de lângă elementor din panou și alegeți „listă”. Trageți apoi cu mouse-ul lista în locul în care doriți să o inserați.

Apoi dacă doriți să creați o categorie principală fără subcategorii scrieți numele și inserați linkul în prima filă, lăsând titlul secțiunii gol.

Dacă doriți și subcategorii, scrieți numele categoriei principale în titlul secțiunii și adăugați linkul, iar apoi fiecare subcategorie într-o filă.

Dacă doriți să reordonați categoriile, doar trageți elementul respectiv cu mouse-ul în locul dorit.

La sfârșit dați pe „actualizare” pentru a salva modificările.