Pentru a redirecționa toate paginile și solicitările de pe domeniul curent (domeniul ‘vechi’) către un alt domeniu (domeniul ‘nou’), folosind .htaccess, veți dori să utilizați RewriteEngine.

Mai jos este codul complet pe care îl puteți copia și lipi în fișierul .htaccess pentru a realiza această redirecționare către domeniul nou. Nu trebuie sa specificati domeniul vechi (curent)

Asigurați-vă că faceți o copie de siguranță a fișierului .htaccess existent înainte de a face modificări, deoarece configurațiile incorecte vă pot face site-ul inaccesibil.

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^depozitul-de-magazine.ro$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ https://depozitul-de-magazine.ro/$1 [L,R=301,NC]

Desigur, trebuie sa inlocuiesti ‘depozitul-de-magazine.ro’ cu domeniul tau!

Iată o defalcare a ceea ce face fiecare linie:

RewriteEngine On: Activează motorul de rescriere în timp de execuție.


RewriteCond %{HTTP_HOST} !^depozitul-de-magazine.ro$ [NC]: Specifică o condiție. Aplică regula numai dacă gazda nu este depozitul-de-magazine.ro. Marcajul [NC] face ca această comparație să nu țină cont de majuscule și minuscule.


RewriteRule ^(.*)$ https://depozitul-de-magazine.ro/$1 [L,R=301,NC]: Definește regula de redirecționare efectivă. Aceasta captează calea solicitată în domeniul curent și o adaugă după https://depozitul-de-magazine.ro/.

Stegulețele utilizate sunt:
L: Ultima regulă, oprește procesul de rescriere aici și nu mai aplică alte reguli de rescriere.
R=301: Redirecționare cu un cod de stare HTTP 301 (mutat permanent).
NC: Potrivire de tipare insensibilă la majuscule și minuscule.


Această configurație va asigura că toate cererile către domeniul dvs. actual sunt redirecționate permanent către https://depozitul-de-magazine.ro, păstrând aceeași cale și același șir de interogare.

Testați întotdeauna mai întâi modificările aduse la .htaccess într-un mediu controlat, deoarece erorile pot face ca site-ul dvs. să nu poată fi accesat.