Fie ca vrei sa adaugi o lista mare de IP-uri la whitelist sau blacklist, in Imunify360, in mod automat, exista o metoda foarte simpla de a face asta:

Pentru a adăuga o listă de adrese IP la lista albă a firewall-ului Imunify360 prin SSH fără a utiliza Python, puteți utiliza un simplu script shell. Iată cum puteți face acest lucru:

Pregătiți-vă lista de IP-uri: Creați un fișier text care să conțină toate adresele IP, una pe linie. Numiți acest fișier ips.txt.

Încărcați fișierul pe serverul dumneavoastră: Utilizați un client FTP sau un instrument similar pentru a încărca fișierul ips.txt pe serverul dvs.

Conectați-vă la server prin SSH: Deschideți clientul SSH și conectați-vă la serverul dvs.

Navigați în directorul care conține ips.txt: Utilizați comanda cd pentru a naviga în directorul în care ați încărcat fișierul.

Rulați scriptul Shell: Executați următoarele comenzi în sesiunea SSH:

while read ip; do
    imunify360-agent whitelist ip add "$ip"
done < ips.txt

Acest script shell citește fiecare linie din ips.txt și execută comanda imunify360-agent whitelist ip add pentru a adăuga adresa IP la lista albă Imunify360.

Asigurați-vă că aveți permisiunile necesare pentru a executa aceste comenzi. Această abordare presupune că comanda imunify360-agent este disponibilă în PATH-ul dumneavoastră. Dacă se află în altă parte, va trebui să specificați calea completă către comandă.