Pentru a activa toate tipurile de debug în fișierul wp-config.php al WordPress, trebuie să adăugați sau să modificați unele linii de cod. Înainte de a face asta, asigurați-vă că site-ul dvs. este în modul de dezvoltare și nu în producție, deoarece aceste setări vor afișa mesaje de eroare și avertismente pe site-ul dvs., ceea ce nu este ideal pentru un site live.

Deschideți fișierul wp-config.php, care se află de obicei în directorul rădăcină al instalării WordPress. Apoi, căutați și modificați următoarele linii:

  1. Activarea modului de debug: dacă există deja, schimbați false în true.
  2. Logarea erorilor: Acest lucru va face ca toate erorile să fie înregistrate într-un fișier numit debug.log în directorul wp-content.
  3. Afișarea erorilor pe site: Acest lucru va afișa erorile și avertismentele direct pe site. Pentru un site în producție, este mai bine să setați aceasta la false.
  4. Scripturi și stiluri neconcatenate: Aceasta opțiune este utilă pentru depanarea scripturilor și a fișierelor CSS.
  5. Salvarea interogărilor: Aceasta va salva toate interogările MySQL pentru analiză. Atenție, aceasta poate încetini site-ul.

Toate pentru copiere simpla:

// Activarea modului de debug
define( 'WP_DEBUG', true );

// Logarea erorilor într-un fișier
define( 'WP_DEBUG_LOG', true );

// Afișarea erorilor pe site
define( 'WP_DEBUG_DISPLAY', true );

// Dezactivarea concatenării scripturilor și stilurilor
define( 'CONCATENATE_SCRIPTS', false );

// Salvarea interogărilor pentru analiză
define( 'SAVEQUERIES', true );

După ce ați făcut aceste modificări, salvați fișierul wp-config.php. Asigurați-vă că nu lăsați aceste setări active pe un site live pentru o perioadă îndelungată, deoarece pot afecta performanța și securitatea site-ului.